Căutăm asistent administrativ/operator baze de date

de Flavia Stamate

Anunț angajare

Pentru a ne dezvolta în continuare, căutăm să ne extindem echipa cu un asistent administrativ cu abilităţi în gestionarea bazelor de date. Această persoană va lucra la sediul fundaţiei, în Braşov, 2  h / zi, în intervalul 09.00-17.00. Perioada contractuală a colaborării este august 2017 – mai 2018, dar există posibilitatea să continuăm lucrul împreună şi după această perioadă.

Asistentul administrativ al Fundației Comunitare Brașov se va ocupa de organizarea muncii de zi cu zi, cu accent pe gestionarea bazelor de date cu donatori, organizații, firme partenere. La final de lună, asistentul ne mai ajută să pregătim actele pentru contabilitate . Acesta va participa la un training pentru familiarizarea  cu programul folosit: Salesforce.

Dacă îți dorești să aplici, te rugăm să completezi acest formular online.

Aplicațiile rămân dechise până la data de 4 august. Cu persoanele potrivite profilului ne vom întâlni în perioada 7-11 august pentru a discuta pașii următori. Dar indiferent de răspuns, vei primi un semn de la noi.

Flavia Stamate