Căutăm oameni talentați

• Comentariile sunt închise pentru Căutăm oameni talentați

• Știri

4

Fundaţia Comunitară Braşov dezvoltă un program de burse prin care îşi doreşte să susţină tineri talentați în diverse domenii, tineri cu poveşti de viaţă care merită spuse şi mentori care ajută grupuri să crească în jurul unui interes comun.
În acestă perioadă căutăm oameni talentaţi şi poveştile acestora care merită spuse. Astfel, dacă ştii un tânăr cu vârsta între 13 și 20 de ani, care dovedeşte un talent, o calitate ce merită recunoscută, care excelează într-un domeniu, te rugăm să ne contactezi.
Dacă ai avut ocazia să întâlneşti mentori, profesori, educatori, meditatori, traineri care lucrează cu grupuri de tineri pe care îi ajută să se dezvolte pe un anumit domeniu, dă-ne de ştire. Dorim să sprijinim aceşti mentori şi tineri cu burse periodice ce pot fi folosite în dezvoltarea pasiunii lor.
Pentru orice recomandare ne poţi scrie pe adresa noi@fundatiacomunitarabrasov.ro şi noi vom merge pe firul pe care ni-l dai.
Îţi muţumim!