Donează

Vă mulțumim pentru că ați optat să faceți o contribuție prin intermediul sistemului de plăți online ! Tipurile de card acceptate sunt Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

Contribuția dumneavoastră va fi direcționată spre fondul indicat în câmpul „pentru proiectul”. Procentele reținute de FCBv pentru acoperirea costurilor administrative variază în funcție de tipul de program sau fond susținut, informația aceasta fiind disponibilă în materialele de prezentare sau pe platformele aferente fiecărei cauze/inițiative. Utilizând această opțiune de plată, vă exprimați și acordul privind politica FCBv de gestionare a fondurilor, în funcție de specificul fiecărui program.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca fundatiacomunitarăbrașov.ro

Dacă nu dorești să achiți cu cardul, poți face o donație în contul bancar:
RO21 BACX 0000 0011 4371 2001, Banca Unicredit Bank, Fundația Comunitară Brașov, CUI 34786990, menționând proiectul pentru care faci donația.

Giving Tuesday

Cercul de donatori