panorama-brasov

Fundația Comunitară Braşov

Este o organizaţie care dezvoltă filantropia şi iniţiativa comunitară din judetul Braşov prin acordarea de finanţări către proiecte locale din diverse domenii: educaţie, social, protecţia mediului, cultură, protecţia animalelor, revitalizare urbană etc. Fondurile sunt strânse de la donatori sau companii locale şi, în funcţie de interesele acestora, sunt oferite sub formă de finanţări, burse sau sprijin direct către organizaţii non-guvernamentale locale, grupuri de iniţiativă sau persoane fizice.

Suntem o echipă care are viziunea de a construi în Brașov o fundație ce contribuie la o comunitate puternică, unită și generoasă, care își pune în practică ideile pentru bucuria de a trăi împreună.

Misiunea noastră este aceea de a mobiliza energia oamenilor în acte de dăruire, prin crearea unei punți de legatură între resursele locale și nevoile comunității brașovene.

Valorile noastre sunt: încrederea, inovația, responsabilitatea, excelența și dăruirea.

La nivel strategic, ne dorim:

• să ne conectăm la nevoile comunităţii şi să înţelegem ce are nevoie Braşovul pentru a se dezvolta
  • să încurajăm oamenii să ia iniţiativa de a aborda probleme pe care le văd în jurul lor şi pentru care sunt dispuşi să se implice cu timpul, energia şi cunoştinţele lor
  • să acordăm finanţări transparente care încurajează găsirea unor soluţii şi crearea unor programe locale cu impact asupra problemelor abordate
  • să încurajăm filantropia şi implicarea companiilor în comunitate

Dacă vrei să ne cunoşti, poţi începe cu Echipa.