cercul-de-donatori

1 Funders

6,000.00 lei   Goal

0 Day Left

Avem în desfășurare campania de strângere de fonduri pentru 3 proiecte din zona educație și sprijin în comunitate:

Asociația Diaconia Ajutor Internațional BRAȘOV, proiect ”Intergenerații”

Centrul Diaconia, prin programul Intergenerațional, își propune să aducă împreună persoane care aparțin mai multor generații și creează cadrul în care vârstnicii, tinerii și copiii socializează, învață lucruri noi, se ajută reciproc și primesc sprijin pentru o viață mai bună. Bugetul necesar este de 5.000 de lei, sumă care acoperă costuri legate de consumabile în atelierele organizate cu ajutorul voluntarilor seniori, costuri legate de alimente sau alte materiale pentru atelierele de bucătărie, pentru transportul copiilor la diferite ieșiri împreună cu voluntarii.

Grup de inițiativă Debate, proiect ”Debate Academy”

Debate Academy își propune să formeze liceeni care să ia parte în competiţiile locale, naţionale şi internaţionale de dezbateri academice în limba engleză. Sam Stevenson, profesor de engleză cu experienţă, jurat în competiţiile de debate din Bucureşti şi motorul principal al acestui proiect, îşi propune să aducă la Braşov o structură nouă de debate coaching care să pregătească elevii braşoveni pentru aceste competiţii naţionale şi internaţionale care devin din ce în ce mai populare în rândul tinerilor. Activităţile principale ale acestui proiect cuprind: sesiuni de training în engleză, organizarea de competiţii demonstrative în licee, competiţii bilunare de training, participarea la competiții internaționale de debate.
Valoarea integrală a proiectului depășeste suma de 12.000 de lei, însă fondurile în valoare de 5.500 de lei pe care aceștia doresc să le strângă la Cerc vor acoperi taxele de participare pentru 37 de elevi la 2 competiţii naționale și 2 internaționale.

Asociația Atelier Săcelean, proiect ”Muzică pentru sufletul și mintea copiilor noștri”

Principala problemă cu care se confruntă corul de copii săcelean, ”Prietenii Cântăreți”, o constituie lipsa fondurilor necesare pentru desfășurarea activității lor muzicale pe care nu și le pot achiziționa din fonduri proprii. Obiectivele principale ale proiectului sunt ca prin achiziționarea instrumentelor muzicale o serie de 12 copii din cor să învețe să cânte la chitară, pe lângă partea vocală. Scopul principal îl reprezintă formarea unei stime de sine pozitivă prin dezvoltarea și valorizarea calităților personale, cele muzicale în principal.

Cu finanțarea cerută, în valoare de 5.500 de lei, asociația se concentrează pe achiziția de instrumente muzicale, respectiv un număr de 8 chitare acustice + accesorii huse, capodastre, curele, acordoare, suporturi chitări și trepiede partituri. Pe lângă instrumente, grupul mai are nevoie și de sistem de sonorizare și amplificare.

Dacă îți dorești să-i susții, te rugăm completează suma pe care vrei sa o direcționezi, iar pe pagina următoare, la informații adiționale, te rugăm să completezi numele unui dintre cele 3 proiecte pe care le susții.

Îți mulțumim!