Am început pregătirile pentru Brasov Heroes, ediţia a patra, 11 iunie 2017

După cum ştii, Brasov Heroes este un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitate pe care îl organizăm în fiecare an din 2014. O cursă cu obstacole unde comunitatea se întâlneşte, aleargă şi, prin implicarea fiecărui participant, strânge fonduri pentru cauzele înscrise. Organizaţiile locale sau grupurile de iniţiativă propun cauze, iar alergătorii susţin prin taxa lor de participare şi prin donaţii proiectele înscrise.

În primele trei ediții am reuşit să strângem peste 150.000 de lei pentru proiecte de educaţie, cultură, mediu şi social. Aici vei putea găsi informaţii despre proiectele susţinute.

Anul acesta organizăm a patra ediţie şi începând cu 6 februarie vom începe căutarea proiectelor care fac bine și vorbesc de bine în Braşov şi care au nevoie de un buget de maxim 7.000 de lei pentru a deveni realitate. Şi pentru aceste proiecte să strângem împreună fondurile necesare la Braşov Heroes.

Dacă ai un proiect pe care ni-l poţi propune pentru acestă ediţie, pune-ţi ideile pe hârtie. Pe 6 februarie noi vom lansa apelul de înscriere a proiectelor pentru Braşov Heroes şi te vom ruga să ne povesteşti ideea proiectului.