Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Noaptea Albă a Galeriilor

  • octombrie 5, 2018 @ 7:00 pm

Vineri, 5 octombrie, ne întâlnim la Noaptea Albă a Galeriilor Brașov

Găzduim artă comunitară și socială prin 2 expoziții:
_______________________________
Expoziție de fotografie – Vlad Dumitrescu
https://vladdumitrescu.ro/

ÎNDRĂGOSTIT DE ROMÂNIA
”Am fost îndrăgostit de țara mea întreaga mea viață. Toate călătoriile pe care le-am făcut în copilărie m-au ajutat să mă simt așa. Am întâlnit oameni, am intrat puțin în viața lor și am ascultat poveștile lor. Am descoperit fotografia cu mulți ani în urmă. Prin obiectivul meu am reușit să aduc acasă puțin din ceea ce am experimentat în călătoriile mele și să împărtășesc cu ceilalți ceea ce am văzut și am simțit.

În timp, am fost tras încet de viața satului românesc. Îmi place, în primul rând, poporul și tradițiile care, din fericire, sunt încă păstrate în unele locuri … Îmi place să cred că fotografiile mele vor putea păstra o parte din farmecul ei, farmecul satului românesc.

Te invit, sa vii cu mine in aceasta lume minunată, sa vezi oameni, lumini, obiceiuri vechi.”

_______________________________
EXPOZIȚIE de machete de arhitectură plastică realizate de un foarte tânăr artist din centrul de zi de la Brădet. Identitatea lui nu va fi dezvăluită din necesitatea de a păstra anonimatul, dar lucrările lui vor putea fi admirate și chiar luate contra unei donații care va merge spre Centrul de la Brădet.

__________________________
Despre Noaptea Albă a Galeriilor

O nouă ediție a Nopții Albe a Galeriilor invită publicul din paisprezece orașe să parcurgă un traseu nocturn în compania artei contemporane! Vernisaje, performance-uri, spații alternative, galerii de artă și ateliere de artist, toate împreună generează an de an o nouă hartă a orașelor, în care are loc acest eveniment.
Pregătiți-vă, deci, pentru un traseu cultural, ce va avea loc vineri, 5 octombrie, începând cu ora 19:00 și până târziu în noapte, în orașele: București, Arad, Sfântu Gheorghe, Brașov, Cluj Napoca, Miercurea Ciuc, Craiova, Iași, Petrila, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara!

Programul NAG Național inițiat și coordonat de Asociația Ephemair este dezvoltat cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale în orașele participante de către partenerii săi locali.

Informații complete sunt disponibile pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro si pe aplicația de telefon NAG (disponibilă pentru Android și iOS).

Details

Date:
octombrie 5, 2018
Time:
7:00 pm