Hai să lansăm împreună racheta Științescu

de Fundatia Comunitara Brasov

Știm cât îți plac experimentele, că “educaţia altfel” şi “ştiinţele exacte” se regăsesc printre pasiunile tale, de aceea te provocăm la un proiect Do it Yourself care-ți testează abilitățile tehnice.

Donează 100 de lei, ridică-ți racheta Științescu împreună cu certificatul de Științescofor, asambleaz-o sau fă-o cadou cuiva drag. Astfel ești parte din lansare. Nu-i așa că-i palpitant?

În ediția pilot, 1.480 de copii au avut acces la educație alternativă ghidați de 54 de membri implicați în echipele de proiect. Cu 100.000 de lei, oferiți prin sprijinul a 6 finanțatori locali, 10 proiecte STEM au adus copiii mai aproape de provocările științei, astronomiei, tehnologiei și roboticii.

Cu donația ta, noi vom sprijini în 2018 următoarele echipe de pasionați de științe să continue aceste proiecte, să propună idei noi și să atragă interesul mai multor tineri către domeniile STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică).

Prin Fondul Științescu încurajăm pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor şi tinerilor între 8 şi 18 ani. Ne dorim ca, prin oferirea unor alternative inovatoare, elevii brașoveni să devină interesați de domeniul STEM și să urmărească din pasiune să-și dezvolte o carieră în inovație și tehnologie.

Află detalii despre noi, proiecte și rachete lansate spre ediția a doua pe site-ul www.brasov.stiintescu.ro.


Despre autor


Fundatia Comunitara Brasov


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *