ProPark Fundaţia pentru Arii Protejate – Punctul tău de Informare despre Natură – PIN

de Flavia Stamate

Proiectul a constat în conceperea unui hărți care centralizează toate ariile protejate din judeţul nostru, fiecare arie având alocată o fotografie reprezentativă iar diferenţierea acestora se realizează prin culori diferite, în funcţie de tipul de arie protejată – Parc Natural, Parc Naţional, Situri Natura 2000 sau Rezervaţii naturale)

Suma de 403 ron, strânsă prin intermediul competiţiei Braşov Heroes, a dus la completarea bugetului prin care ne-am propus sa dotăm Punctul de Informare pentru Arii Protejate din judetul Brasov. Din această sumă am achiziționat materiale necesare harții personalizate și consumabile.

Grupul țintă al proiectului este comunitatea locală şi turiștii interesați să petreacă un sejur de durată medie sau lungă în Brașov și împrejurimi. Beneficiari indirecți sunt: reprezentanți ai rețelei turistice – structuri de cazare, organizatori de evenimente locale, meșteșugari și artizani locali) care vor intra în contact cu turiști informați și interesați.

Dupa amenajarea punctului de informare turistică aproximăm că un numar minim de 50 de turiști/zi vor fi informaţi despre bogaţiile naturale ce înconjoară oraşul Braşov.


Despre autor


Flavia Stamate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *