A șaptea ediție a CERCULUI DE DONATORI Brașov

1 Funders

6,000.00 lei   Goal

0 Day Left

Avem în desfășurare campania de strângere de fonduri pentru 3 proiecte din zona educație și sprijin în comunitate:

La cea de-a șaptea ediție a Cercului de donatori poți dona pentru unul dintre cele 3 proiecte:

Grup de inițiativă proiect ”Educație pentru sănătatea ta”
Proiectul se adresează copiilor și familiilor aflate în situații economice defavorizate care trăiesc în condiții igienico-sanitare deficitare și nu au acces la surse de informare medicale, o parte dintre ei neavând nici medici de familie. Grupul de inițiativă este format din medici, studenți mediciniști, nutritioniști și un tânăr profesor specializat în lucrul cu familiile defavorizate și își propune să aducă o schimbare în Brașov și în localități rurale limitrofe Brașovului in care cunoștiințele medicale de bază, nutriție și igienă sunt precare.

Au nevoie de 7.000 lei prin care să achiziționeze KIT-uri medicale formate din pulsoximetru de deget pentru copii, tensiometru braț copii, glucometru, cântar electronic, plasturi colorați și flacoane cu vitamina C pentru copii și produse de igienă – periuțe, pastă de dinți și săpun.

Proiectul este scalabil – dacă vor strânge mai multe resurse vor putea merge în mai multe școli și oferi un număr mai mare de kit-uri medicale.

Asociația AIDC proiect ”Dau un leu pentru Brașovul meu”

Asociația AIDC își propune să revitalizeze spațiile pietonale uitate și neglijate din Brașov prin intervenții de reparații simple și lucrări de artă stradală tip graffiti. Prima zonă aleasă este aleea pietonală ce merge de-a lungul zidului cetății Brașov (terenul sportiv Ion Țiriac), între Poarta Schei și Bastionul Țesătorilor. Prin lucrări de artă stradală tip graffiti cu teme inspirate din viața Brașovului, amenajarea spațiului verde și semnalizarea istorică și turistică a zonei, doresc să creeze un spațiu deschis, circulabil, în care arta să se îmbine cu divertismentul, interesul turistic și mândria locală.

Cu ajutorul finanțării cerute, 7.350 lei, o zonă pietonală în suprafață de 400 mp va fi pusă în circuitul turistic și valorificată ca zonă de agrement prin intervenții de artă. Alături de ajutorul primit de la Primărie și de la parteneri, vor fi vopsite panourile de beton, se vor monta coșuri de gunoi, iluminat public, se vor astupa găurile din asfalt și planta gard viu pe spațiile libere.

Iar acest proiect poate reprezenta un pilot pentru extinderea conceptului în alte zone ale orașului, ce pot deveni puncte pietonale de interes artistic și comunitar.

Asociația ADDIP proiect ”O zi specială”

Acest proiect este mai mult decât sărbătorirea unei zile de naștere. El reprezintă valorizarea copiilor care vor deveni adulți de a căror implicare societatea va avea nevoie. Un copil care are încredere în el, își acceptă povestea, primește iubire și își dezvoltă potențialul devine un adult echilibrat, integrat cu succes în societate, capabil să ajute, făcând o diferență în jur.

Bugetul necesar implementării este de 5.500 lei, bani care acoperă ziua de naștere personalizată pentru 18 copii din centru. Proiectul este scalabil – dacă vor strânge mai multe resurse vor putea organiza mai multe zile de naștere.

Dacă îți dorești să-i susții, te rugăm completează suma pe care vrei sa o direcționezi, iar pe pagina următoare, la informații adiționale, te rugăm să completezi numele unui dintre cele 3 proiecte pe care le susții.

Îți mulțumim!

Categorie: .