Cum a fost la atelierul de storytelling

de Fundatia Comunitara Brasov

  • Postat la aprilie 20, 2016

  • Comentariile sunt închise pentru Cum a fost la atelierul de storytelling

  • Știri

Încă suntem entuziasmați după atelierul de storytelling la care am avut-o ca povestitor și trainer pe Georgiana Ilie, jurnalist la Decât o Revistă. Atmosfera o putem rezuma în 6 cuvinte, după cum ne-a provocat Georgiana să ne spunem poveștile … dar mai bine lăsăm participanții să vorbească despre ea.

Ruxandra: ”Am găsit atelierul de storytelling foarte interesant și am petrecut câteva ore foarte plăcute alături de voi. Exemplele prezentate de trainer în cadrul workshopului mi-au creat idei atât de promovare cât și de povestit. Am început deja să le aplic pe noul meu cont de pe Steller.”

Anca: ”Aș vrea să încep prin a spune ce om frumos este Georgiana! Am avut atât de multe de invățat de la ea! Noi ne pregătim pentru o perioadă în care vom scrie poveștile tinerilor implicați în activitățile noastre, iar tot ce am aflat vineri se potrivește mănușă cu ceea ce ne-am propus.”

Tudor descrie experiența pe blogul personal. Puteți arunca o privire http://tudorcretu.ro/atelier-de-storytelling-25-martie/

Mulțumim participanților pentru entuziasmul pe care ni l-au transmis!


Despre autor


Fundatia Comunitara Brasov